bio čerstvá vejce - přihláška 540021 (zdroj ÚPV-ČR)

bio čerstvá vejce, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce bio čerstvá vejce, číslo přihlášky 540021, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní grafická, datum registrace .

Základní údaje ochranné známky

Zdroj: ÚPV-ČR
Číslo přihlášky: 540021
Reprodukce: bio čerstvá vejce
Třídy výrobků a služeb: 0, 29, 31, 44
Datum podání přihlášky: 30.5.2017
Datum priority: 30.5.2017
Země původu: CZ
Stav dokumentu: 2 - Negativně ukončená po podání
Druh: Slovní grafická
Seznam výrobků a služeb:
0 (29) bílkovina pro kulinářské účely, hotová jídla obsahující (převážně) vejce, hotová jídla obsahující převážně rybí karbenátky, zeleninu, vařená vejce a vývar (oden), konzervovaná křepelčí vejce, křepelčí vejce, nakládaná, vejce, omelety, skotská vejce, slepičí vejce, solená vejce, stoletá vejce, s...ušená vejce, tekutá vejce, vše vyráběné v souladu s předpisy o ekologickém zemědělství; (31) drůbež na chov, vše pěstované v souladu s předpisy o ekologickém zemědělství; (44) služby chovu drůbeže.

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V