green bar vegetarian restaurant, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce green bar vegetarian restaurant, číslo přihlášky 548620, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Obrazová, datum registrace 9. 1. 2019.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
548620
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
39,
41,
43
Datum podání přihlášky:
11.6.2018
Datum registrace
9.1.2019
Datum zveřejnění přihlášky:
3.10.2018
Datum priority:
11.6.2018
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Obrazová
Seznam výrobků a služeb:
39
rozvoz a donáška jídel
41
výchova, vzdělávání, organizace a pořádání kulturních, společenských, zábavných akcí a produkcí, provozování kulturních a zábavných zařízení, diskotéky, noční kluby, hudební produkce, služby diskžokejů, informace o možnostech rekreace, informace o možnostech rozptýlení a zábavy, karaoke, klubové slu...žby (zábavné služby), koncertní síně, sály, organizace a pořádání koncertů, organizování kulturních nebo vzdělávacích výstav, organizování soutěží (vzdělávacích nebo zábavných), předprodej vstupenek, zábava, organizování a plánování večírků, oslav a představení, živé vystoupení, zajišťování speciálních zábavných programů a vystoupení v barech
43
služby zajišťující stravování a nápoje, provozování hostinských a restauračních činností a zařízení, služby rychlého občerstvení, catering, restaurace, jídelny, bary, snack-bary, bufety, hotely, noční kluby (poskytování jídla), kavárny, internetové kavárny - cybercafé, vinárny, kiosky pro občerstven...í, provoz automatů pro občerstvení, poskytování gastronomických služeb, zprostředkovatelská činnost v oblasti gastronomie v rámci služeb restaurací a pivnic, příprava a zhotovování jídel a výrobků teplé a studené kuchyně, výroba lahůdek, provozování pizzerie, provozování grill-baru, pořádání hostin, pronajímání restauračních, společenských a jednacích místností a salónků k pořádání seminářů, konferencí, školení a kulturních a společenských akcí, přechodné ubytovací a hotelové služby, provoz kempů, rezervace přechodného ubytování, půjčování restauračního zařízení, pořádání gastronomických festivalů, přehlídek a ochutnávek v rámci této třídy (zajištění potravin a nápojů), zajištění stravování při společenských a kulturních akcích, organizování recepcí a koktejlů se zaměřením na gastronomii (zajištění potravin a nápojů), zásobování restaurací a provozoven potravinářskými výrobky a nápoji, poradenství v oboru gastronomie v rámci této třídy, zásobování potravinami