MEDÁNEK, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce MEDÁNEK, číslo přihlášky 460370, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Kombinovaná, datum registrace 2. 12. 2008.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
460370
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
30,
35,
40
Datum podání přihlášky:
27.6.2008
Datum registrace
2.12.2008
Datum zveřejnění přihlášky:
27.8.2008
Datum priority:
27.6.2008
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Kombinovaná
Seznam výrobků a služeb:
30
suroviny a polotovary pro pekárenskou a cukrářskou výrobu spadající do této třídy, pekařské, cukrářské a těstárenské výrobky, výrobky trvanlivého a jemného pečiva, náplně, polevy, zlepšující přípravky, výrobky obsahující obiloviny a/nebo luštěniny a směsi z nich, výrobky expandované, extrudované na ...bázi obilovin, včetně ostatních výrobků zdravé a racionální výživy obsahující např. biodegradovatelné látky, přírodní vlákniny, pekárenské výrobky k dopečení
35
zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu s potravinami, předvádění zboží, vytváření obchodních a obchodně-informačních sítí, zprostředkování interaktivního obchodu pomocí globálních komunikačních sítí (Internet), zprostředkování reklamní činnosti, zejména pomocí globálních komunikačních sítí, o...rganizování komerčních výstav, zprostředkování obchodních záležitostí, zejména v oblasti prodeje potravinářských výrobků prostřednictvím Internetu, shromažďování různého zboží pro třetí osoby (kromě jejich přepravy) v rozsahu zbožových tříd 5, 29, 30 a 31, za účelem umožnění spotřebitelům, aby si tyto výrobky mohli pohodlně prohlížet a nakupovat, dovozní a vývozní agentura, rozšiřování vzorků zboží, obchodní pomoc a zprostředkovatelská činnost v oblasti pekařství, těstárenství, cukrářství a služeb s tím souvisejících
40
služby pekařství a cukrářství spadající do této třídy, zejména zpracování a úprava surovin pro pekárenskou, těstárenskou a cukrářskou výrobu, zpracování obilnin a jejich směsí, zpracování těsta, zhotovování pekařských a cukrářských polotovarů a jejich pečení, opatřování pekařských a cukrářských výrobků identifikačními znaky pomocí potravinářských materiálů