VALDOR, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce VALDOR, číslo přihlášky 578191, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Obrazová, datum registrace 16. 4. 2025.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
578191
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
29,
30
Datum podání přihlášky:
3.5.2019
Datum registrace
16.4.2025
Datum zveřejnění přihlášky:
7.9.2022
Datum priority:
3.5.2019
Země původu:
EM
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Obrazová
Seznam výrobků a služeb:
29
chlazená a rychle zmrazená drůbež, chlazená a rychle zmrazená drůbež vcelku s vnitřnostmi nebo bez vnitřností a porcované drůbeží výrobky, drůbež nakládaná a/nebo kořením ochucená a/nebo marinovaná tepelně upravená nebo bez tepelné úpravy, pečená, vařená, chlazená nebo rychle zmrazená, chlazená nebo... rychle zmrazená drůbež pokrytá obalem obsahujícím koření, přísady na bázi obilovin a jejich kombinaci, drůbež tepelně upravená nebo bez tepelné úpravy, pečená, vařená, chlazená nebo rychle zmrazená, obalená a/nebo nadívaná kořeními a jinými rostlinnými a/nebo živočišnými substancemi, hotová jídla obsahující drůbež nebo založená na drůbeži, chlazené, rychle zmrazené, obalované i neobalované, nadívané nebo nenadívané výrobky z drůbeže, předvařené nebo připravené k vaření, zpracované výrobky z drůbeže, uzenářské výrobky z červeného masa, včetně pařížského salámu, vídeňských párků, klobás (saveloy) a frankfurtských párků, založené na drůbeži, uzenářské výrobky, šunka, játra, játrová paštika, polosuché a suché klobásy, salámy a přípravky naplněné v přírodních a umělých střívkách obsahující drůbež, sterilizované drůbeží výrobky, lyofilizovaná drůbež, masové výtažky vyrobené z drůbežího masa, masové rosoly vyrobené z drůbežího masa, masové konzervy vyrobené z drůbežího masa, polévky, vývary, vývarové koncentráty, přípravky pro přípravu vývarů vyrobené z drůbežího masa, slanina vyrobená z drůbežího masa, dršťky z drůbežího masa, nasolená masa z drůbeže, zvířecí morek z drůbeže pro potravinářské účely, drůbež, ne živá, přípravky vyrobené z přípravků a směsí drůbežího sádla, drůbež s kořením nebo bez koření, v rostlinném oleji, zejména slunečnicovém a olivovém oleji, tepelně upravená drůbež nebo bez teplené úpravy, ve sklenicích, v konzervách, nasekané nebo vcelku.