VEGANESA, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce VEGANESA, číslo přihlášky 570940, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní, datum registrace 18. 8. 2021.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
570940
Třídy výrobků a služeb:
29,
30
Datum podání přihlášky:
30.3.2021
Datum registrace
18.8.2021
Datum zveřejnění přihlášky:
12.5.2021
Datum priority:
30.3.2021
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Slovní
Seznam výrobků a služeb:
29
omáčky (dipy), sýrové omáčky, jedlé oleje a tuky, rybí pasta, česneková pasta, olivová pasta, krevetová pasta, pasta z ančoviček, pasta z krabích jiker, pasta z mořských plodů, pasta ze zeleninové dužiny, sýrové pomazánky, zeleninové pomazánky, masové pomazánky, pomazánky na bázi zeleniny, tukové po...mazánky na chléb, pomazánky na bázi česneku, pomazánky z ryb, mořských plodů a měkkýšů, rybí konzervy, rybí pomazánka, rybí pokrmy, upravené rybí jikry, rybí jikry, zpracované, náhražka rybích jiker, zpracované rybí výrobky pro lidskou spotřebu
30
majonéza, veganská majonéza, aioli (česneková majonéza), majonéza s nakládanou zeleninou, hořčice, hořčice do potravin, hořčicové přípravky do potravin, křenové omáčky, křen (doplňky k jídlu), kečup, rajčatový kečup, pomazánky na bázi majonézy a kečupu, potravinová ochucovadla složená převážně z keč...upu a salsa omáčky, doplňky k jídlu ve tř. 30, rajčatová omáčka, salátové zálivky, salátové omáčky, salátové dresinky, omáčky do salátů, salátové zálivky obsahující smetanu, dresinky, dresinky na pokrmy, potravinářské dresinky (omáčky), omáčky, omáčka teriyaki, sójová omáčka, sojová omáčka, omáčky (dochucovadla), pepřové omáčky, omáčka (jedlá), rybí omáčky, bylinkové omáčky, sýrová omáčka, chilli omáčka, konzervované omáčky, pikantní omáčky, kořeněné omáčky, grilovací omáčka, pikantní omáčka, omáčka rajčatová, omáčky na těstoviny, zeleninové pasty (omáčky), kari omáčky, tatarská omáčka (původní), koncentrovaná omáčka, pesto (omáčka), houbové omáčky, remuládová omáčka, krevetová omáčka, omáčky na pokrmy, zeleninová pyré (omáčky), omáčka na špagety, omáčky na bázi majonézy, ochucené omáčky, čatní a pasty, omáčka z pálivých chilli papriček, pikantní omáčky používané jako chuťové přísady, rostlinné koncentráty používané k dochucování, marinády, česneková pasta, sojová pasta k ochucení (doenjang), kari pasta k potravinářským účelům, pasta ze sojových bobů (ochucovadlo), chilli pasta k použití jako ochucovadlo, lahůdkové pomazánky s majonézovým základem