Zlatý len, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce Zlatý len, číslo přihlášky 472497, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní, datum registrace 28. 4. 2010.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
472497
Třídy výrobků a služeb:
1,
29,
30,
40,
42
Datum podání přihlášky:
1.12.2009
Datum registrace
28.4.2010
Datum zveřejnění přihlášky:
20.1.2010
Datum priority:
1.12.2009
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Slovní
Seznam výrobků a služeb:
1
veškeré chemické zlepšující přípravky nebo jejich směsi nezařazené v jiných třídách určené pro potravinářský průmysl, pro pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky, pro jemné pečivo, pro bezlepkové výrobky i pro výrobky zdravé a racionální výživy, enzymatické přípravky, antioxidanty, emulgátory a ...stabilizátory k výrobě těstárenských, pekařských a cukrářských výrobků, veškeré syntetické chuťové přípravky a syntetická sladidla, konzervační přípravky, protispékavé přípravky, látky k rozpouštění škrobu a ke snížení obsahu tuků, pektiny, kyselina askorbová, fosfolipidy, fosfoglyceridy, maltodextrin, glutaman sodný, hydrokoloidy, uhličitan amonný, sladová bílkovina, přípravky ke konzervování, k uchování čerstvosti, trvanlivosti a k lepší stravitelnosti potravin, látky k rozpouštění škrobu a ke snížení obsahu tuků, lecitin a jeho deriváty, vše pro použití v potravinářství, v pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobě
29
speciální přísady a činidla vylepšující mouku a její směsi nezařazené ve tř. 1, 5 a 30, sója a sojové výrobky, proteiny a texturované proteiny pro lidskou spotřebu, kolagen (bílkovina) a jeho extrakty, upravená rýže, kukuřice, obilniny a semena
30
mouky všech druhů, homogenizované potravinářské moučné směsi pro další zpracování zejména pro výrobu chleba, běžného a jemného pečiva i cukrovinek, bobtnavá mouka, mouka jako dělící produkt pro pekařské a cukrářské výrobky, výrobky z obilovin, z olejnin, ze semen a kukuřice, speciální mouky s obsahe...m vlákniny, mlynářské výrobky všech druhů, chléb a výrobky z chlebového těsta, toustový chléb, tousty, vícezrnné a celozrnné pekařské výrobky, běžné pečivo, pečivo k dopečení, těstoviny, cukr, sirup melasový, ságo, droždí, prášky do pečiva a zlepšující přípravky pro pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky, esence, škrob a modifikovaný škrob, potravinářské výrobky zdravé a racionální výživy, zejména výrobky s minimálním obsahem cholesterolu, s vysokým obsahem vláknin a neobsahující přírodní cukry a konzervační látky, směsi z obilovin, z luštěnin, z olejnin i semen fortifikované rostlinnými a/nebo minerálními látkami, vitamíny a s přísadou speciálních ingrediencí pro další zpracování, výrobky obsahující olejniny a/nebo luštěniny, bramborová a sojová vláknina pro humánní použití, pekárenské výrobky s obsahem amarantu, výrobky ze sóji, slad a výrobky z něj zejména sladové moučky pražené a karamelizované včetně jejich extraktů, lepek a přípravky z něj, výrobky zlepšující reologické vlastnosti těsta, stimulátory pro zlepšení chutě, pro zvýšení vláčnosti a trvanlivosti pekárenských a cukrářských výrobků, trvanlivé pečivo, těsta, náplně a polevy ve formě práškových směsí, pekárenské, těstárenské a cukrárenské bezlepkové a dietní výrobky pro nemedicinální účely včetně výrobků pro redukční dietu, dietetické výrobky pro nemedicinální účely, výrobky extrudované a expandované na bázi obilovin, rýže a kukuřice, veškeré pekárenské a těstárenské výrobky, dezerty a cukrářské výrobky, trvanlivé a polotrvanlivé potraviny na bázi obilovin, rýže a semen, výrobky obsahující bramborovou vlákninu, zmrazené kuchyňské polotovary a těsta, zmrazené pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky
40
zpracování a úprava surovin pro pekárenskou, těstárenskou a cukrářskou výrobu, zpracování a úprava obilovin, olejnin, semen, luštěnin a přírodních produktů pro potravinářství, příprava pomocných a zlepšujících pekárenských, těstárenských a cukrářských výrobků a jejich směsí, zpracování obilných, mou...čných a cukrářských směsí, mlynářství, výroba a zpracování těst, služby pekařství a služby cukrářství spadající do této třídy
42
vývoj v oblasti zpracování i úpravy surovin, v oblasti pomocných a zlepšujících prostředků, technologických postupů a nejvhodnějších receptur pro výrobu mlynářských, těstárenských, pekařských a cukrářských výrobků, služby v oblasti nutričních hodnot potravin